『過眠』『キラキラ』『新津々浦駅・北口3番バスのりば』 公演情報 『過眠』『キラキラ』『新津々浦駅・北口3番バスのりば』」の観てきた!クチコミ一覧

満足度の平均 3.0
1-2件 / 2件中

この公演に関するtwitter

初日1週間前から「団体名」と「公演タイトル」を含むツイートを自動表示します。
(ツイート取得対象にするテキストは公演情報編集ページで設定できます。)

  1. Emrah tutulmanla niye alay ediyorsunuz adam iyi niyetli birisi bence saf temiz. Şerefsizler.

    1日前

  2. Assalam ust saya nak tanya macamana saf antara org yg berkerusi dengan org biasa ni? @AdDien90

    1日前

  3. @muhalif_c Bütün Hesaplarinin CHP den Oy Calmak Oldugunu Bilmemek icin Ya Saf Ya Avanak Olmak Lazim CHP nin Bunu Gö… https://t.co/BgaOoZERji

    1日前

  4. @uku_roc @TF04lspyairyu リュセオ(鼻笑)

    1日前

  5. Dah besar panjang, tolongla rapatkan saf waktu nak solat, cukup la syaitan ada kat kau, jgn tambah lagi satu syaitan kat sebelah kau

    1日前

  6. @TF04lspyairyu ワガルウウウウウ🤦🏻‍♀️星が瞬く夜にのPVの最後の最後めっちゃ可愛くね?

    1日前

  7. Rapatkan saf boleh tak ? Penat la nak kangkang luas luas.

    1日前

  8. @rkp_lucknow @ArvindKejriwal Evm challenge me election commission ne kaha tha ki bina evm machine ko hath lagaye ha… https://t.co/noYfFoYbb5

    1日前

  9. Wahai makcik makcik , memang lah kalau beribadah kita kena istiqamah , tapi time solat janganlah berterusan nak dud… https://t.co/qmP3uzffiS

    1日前

  10. Alhamdulillah saf pertama.. ☺️

    1日前

  11. BaLık • İlahi adalet hep onlaradır. • Çok temiz ve saf yüreği vardır. • Lügatlarında ihanet yoktur • Başkalarını… https://t.co/TbTUh7HvcR

    1日前

  12. @nfatinhaziqahh dia tak kawan dgn saf lahtu

    1日前

  13. I told the kid beside me that saf start dari tengah , then her mother glared at me macam aku bagi ajaran sesat kat… https://t.co/BdazfYGh8C

    1日前

  14. Awak kalau saf depan awak kosong , awak kedepanlah penuhkan okey (:

    1日前

  15. @zerozerosevan @meamabhishek Mere raag mai ek rajput ka khoon dorta hai tere jaise ko tau apni koon ki ubbal se hi… https://t.co/zmqMI0dJn2

    1日前

  16. Кому вызвать пожарных? https://t.co/zdMN5MSs1f

    Ddpckycvqaayqhe

    1日前

  17. Syukur harinie dapat duduk saf depan lagi..😍😍..

    1日前

  18. Ada sapa2 boleh beritahu saya mmcna saf ni dikira? Boleh ke kalau tak berada dalam saf tapi masih ikut imam ? Thank… https://t.co/rPfYTIPFW3

    1日前

  19. @TF04lspyairyu 分かった酔うかもだけど飲も

    1日前

  20. Bila pikir2 balik bila lah makcik2 kampung aku nak insaf . Daripada sebelum kerajaan berubah smpi sekarang still ta… https://t.co/5jYo7A8J5S

    1日前

  21. Eğer bir insan gerçekten saf ise, bunu dillendirme yoluna gitmez. @nidaersumer35

    1日前

  22. Sustuysak, saf olduğumuzdan değil, Allah'a bıraktığımızdan!

    1日前

  23. Kahkah. Makcik, rapatkan saf! *sambil cekak pinggang https://t.co/wCuHpmyRVz

    1日前

  24. kalau saf tak rapat apa jadi?

    1日前

  25. @kucuktumsek Senin gönlün olsun aldırma, kurban olsun erkekler sana, lakin tez elden bir tane saf olanından bulman… https://t.co/kCwmJK4b5x

    1日前

  26. I think you need to read up a bit about how SAF managed his successful sides. He knew the players to put an arm aro… https://t.co/yengp6iqu0

    1日前

  27. yg sakitnya solat terawih ni bila ko signal org sbelah utk mai dekat skit rapatkan saf dia g panggil brader saf bla… https://t.co/0jQWYNyuoQ

    1日前

  28. Kalabalıksız daha doğru herşey. Hayat daha saf, daha gerçek.

    1日前

  29. @SurvivorDiyal0g Bazı farları da Sema'ya haksılık yapılıyor diyerek mağdurluk ayağına yatıyorlar sjssjsgshç Madem… https://t.co/FuCXYXBCyP

    1日前

  30. @goodtaeste Saf ini lo?

    1日前

  31. @saf_afs Cutting mate anjerrrr bodo amatsiii

    1日前

  32. @PiyushGoyal train no 12791 toilet bhut ganda use karne layak nahi hai aur station wale bolte gai saf nahi hoga7730… https://t.co/XQmMuR0d0I

    1日前

  33. yalan Osman paşa ilk önce PKK ile saf tutan vatan partisine ortak oldu 😁 #HEPARoenceVatanDedi

    1日前

  34. Di jangka saf paling depan esok: @maisarahdali @zulaikhafni @athrhazahar_ @aunisalehah @safiaa_saf . Korang jangan… https://t.co/P8PWeA1SNg

    1日前

  35. @furkankuzey11 @cengizalgan Tarafın vatan olcak hacı. Sen bu ülkede m.kemalin askerleriyiz diyerek yapılan zulümler… https://t.co/BOCIuJeoTp

    1日前

  36. @Wanderlustin Saf the world is warming and it is bad for the environment

    1日前

  37. Saf bermula ditengah bukan ditepi pakcik bye

    1日前

  38. @munfess Aku pura pura pingsan pas sujud. Terus 2 saf ibu ibu langsung batal. Aku mau ketawa tapi gatega aku malu j… https://t.co/3L2YQkwdlO

    1日前

  39. @TF04lspyairyu @kotomi_saf 必死か

    1日前

  40. En kötusunu yaşamışsanartık öyle saf olamıyorsun Botho Strauss

    1日前

  41. Normal, dumduz, mudahalesiz montesiz saf hali ile Mona Lisa gormeyeli bayagi oluyormus. Oh be. https://t.co/HAUCv5gYW1

    1日前

  42. @kotomi_saf ことみんの声普通に私好きよ( ᷇࿀ ᷆ ) この前行けなかったからぁぁぁぁぁぁぁぁぁぁぁぁぁぁぁぁぁぁぁぁぁぁぁぁぁぁいきだいいいいいい そうやんいくじゃんわろ

    1日前

  43. @Ayyan_1 In sha Allah! Niyat saf manzil asan.

    1日前

  44. @filo_saf Вчера.

    1日前

  45. Kenapa makcik2 susah sangat nak rapatkan saf aaaa. Makcik rapat ketengah bukan ke dinding, last year dah tegur

    1日前

  46. Mohon semua imam tengok makmum dan pastikan rapatkan saf. Tak syok semayang saf lompong sana sini. Haihh😪

    1日前

  47. masuk je surau bebudak tanya - akak antara ali, bakar n abu sape paling jahat? entah.. jawapan dia ali sbb ali ba… https://t.co/gkeG9WvBqm

    1日前

  48. @jay4manutd Honestly we all slam him.. But those going far as going to his ig page to rant are really weak. They do… https://t.co/udQmbhVVV6

    1日前

  49. @d__saf @Danalburrque420

    1日前

  50. @kotomi_saf @uku_roc リュセオグミカンパニー

    1日前

このページのQRコードです。

拡大