病は気から 公演情報 病は気から」の観てきた!クチコミ一覧

1. 広告で見たら面白くて最後まで見ちゃった。才能あるね。^_^核攻撃サバイバー あべりょう           渋谷の女子高生が選んだ山手線新駅の名称2位「SPAC... https://t.co/Hi3nVJzg64 @YouTubeより #水爆実験 #北朝鮮 #ミサイル発射 #Jアラート #金正恩

2. @kuraacho 病は気から、老いは心から。いつまでも5歳児の心でありたいね

3. miałam iść spać, ale każdy mnie przyszedł powkurwiac i po spaniu

4. dobra jeszcze biologia i mogę iść spać

5. 核攻撃サバイバー あべりょう           渋谷の女子高生が選んだ山手線新駅の名称2位「SPAC... https://t.co/lGxEHVwunB @YouTubeさんから なんか勉強になった #水爆実験 #北朝鮮 #ミサイル発射 #Jアラート #金正恩

6. @josephsbae jestem padnięta i chyba zaraz pójdę spać i obudzę się na live'a Dana XDXD

7. Spać 😭😭 A tu jeszcze tyle nauki Kurwa nooo...

8. w takim razie chce spac cale zycie

9. 体調は全てのパフォーマンスに影響するので不調の時は休むべし、と思っていましたが、精神面こそ全てのパフォーマンスと体調に影響するので、まずは心の余裕が大事だなと認識を改めました。病は気からは本当だし、なるべくストレスなく生きようという方針は多分間違ってない。

10. Chyba pójdę spać

11. なんか最近めっちゃセンチメンタル。風邪?病は気から??しっかりしよ。

12. @fool4cabeyo A BARDZO CHETNIE BYM POSZLA SPAC, WIESZ....

13. New @PSPC_SPAC employee and students, I am excited to meet you at 1 pm https://t.co/EAs8z8nmzy

14. 우주 우주. 우주로 가고 싶어.

15. tak zle sie czuje a mama nie pozwala mi juz spac

16. w tym momencie marzę tylko o tym żeby iść spać

17. @niall1st IDZ SPAC

18. @SugakochaJimina Będą spać sobie razem w kłębek, aaaa goal

19. Najchętniej to bym poszła już spać

20. Mam już tylko kulturę międzywojenną do ogarnięcia i moge się położyć spać ^^

21. idę spać bo mam dość swojego życia

22. https://t.co/x6ymOR6I4d Video novo @ZangadoGames

23. @niiima20 前向きにこうなろうってまずは思おう(●´ω`●) 病は気からっ言うじゃない?気分次第だよ(●´ω`●) 新しい生活に心踊らせようよ✿゚❀.(*´▽`*)❀.゚✿ タコ焼きなんこたべれるやろとかたこ虹とシャチホコどっちがおもろいやろとか考えよう(*´ω`*)

24. @Harry_Poland94 "Dziękuję tata, Piolun naplawdę ce spać.. ale później ce na spacel." *mruknął M usypiając*

25. @taeismyavokado No wysyłałaś zdj włosów więc ciało też było, ale i tak widać, noo bo nie chciałaś mi zrobić miejsca… https://t.co/kURfltNSq1

26. @deadcharmander OKAZAŁO SIĘ ZE 15 MA URODZINY ZELUS I BYŁA JUŻ 11 GDY SIĘ DOWIEDZIAŁAM A KŁADŁAM SIĘ SPAĆ I NIE MIA… https://t.co/Ms132bsCff

27. Szósta rano idę spać

28. Chyba dzisiaj pójdę wcześniej spać

29. @DolinaRoztoki Idę spać: zamiast "banów" przeczytałem "bananów". Chyba chwytliwa, bananowa reklama w TV okazała się zbyt mózgopiorąca. 😂

30. glowa mnie boli, jak tylko dotre do domu to pojde spac

31. Wypiłam sobie zielona kawe zrobie sobie peeling na usta pouczę się umyje i pójdę spać i dzięki temu nic nie zjem już

32. przed chwila sie obidzualam ale chce mi sie spac

33. Jak wróciłam do domu to od razu poszłam spać, bo już w szkole prawie zasypialam🙄🙄

34. SPAC 2018-  Exciting Announcements!! - https://t.co/8oXHT5BFvy

35. SPAC 2018-  Register today for the lowest price! - https://t.co/QcBclTmHrG

36. @emiliogfranco of @PSPC_SPAC on the Vision Panel at https://t.co/RzSoVGwZFG #PCOP2017

Dmwgb5fvqaekdjz

37. Najchętniej poszłabym spać ale muszę ogarnąć pokój i wziąć się za naukę

38. Idę piznąć kolejną herbatę, bo już mi się chce spać

39. Nie wiem czy iść teraz spać czy zrobić lekcje

40. ide spac pierdole to

41. @gw_1990 s co ci preszkdaze byturcja byla w uni ?? placisz im za to dajesz kase we idz spac

42. Zjedlismy, poszlismy na spacer, wypilismy kawę... Dalej chce po prostu iść spać. Posiedze maks godzinę jeszcze.

43. spac mi sie chce ale musze trenowac konia

44. jak okrutny on jest, ze zmusza mnie do spaceru kiedy ja chce spac

45. Jednak nie poszłam spać XDD

46. Chyba pójdę spać bo nie mogę tego wytrzymać

47. poszłabym jeszcze spać

48. U17がんばれ〜